Увага! конкурс

24.11.2021
Оголошуємо новий конкурс – Гід Фонтанщини!

Оголошуємо новий конкурс – Гід Фонтанщини!
Здавалося б, кому потрібні гіди, екскурсоводи, коли є Google, Maps.me та тревел-блогери?
Скільки б не було онлайн-екскурсій, аудіо-турів та безкоштовних путівників, людям завжди буде потрібен хороший провідник містом, в якому вони опинилися вперше.
Можливість створювати якісний контент про рідний регіон і найяскравіші його об'єкти зараз має кожен власник смартфону. Соціальні мережі давно перестали бути виключно інструментом розваги та маркетингу, зараз навіть на улюбленій зумерами платформі TikTok можна знайти мільйони освітніх та корисних роликів. Освітній потенціал конкурсу практично безмежний! Сподіваюся, що у ньому візьмуть участь як школярі, так і самі вчителі. Для них це чудова нагода продемонструвати своє вміння занурювати в тему, розповісти про історію та традиції регіону, залучити до вивчення локальних сюжетів свою „примхливу“ в плані медіаспоживання юну аудиторію.
"Гід Фонтанщини" - захоплюючий конкурс коротких відеоекскурсій. Ми шукаємо талановитих, небайдужих людей, які захоплені історією та життям своєї громади, та готові розповісти про неї всій країні! У конкурсі можуть взяти участь як діти, так і дорослі.
Завдання учасників — зняти яскравий двохвилинний ролик із розповіддю про культурну, музейну чи природну пам'ятки нашої громади та надати його до Управління освіти на розгляд журі до 28 грудня 2021 року.
Можна провести і зняти на відео класичну пішу екскурсію, а можна відправитися на захоплюючу прогулянку самокатом, велосипедом або роликами. Допустимі будь-які прийоми, які допоможуть закохати глядачів у рідний край, надихнуть зібрати валізи та вирушити у подорож Одещиною, а саме завітати до мальовничих куточків Фонтанської громади. При цьому техніка особливого значення не має, шанси на перемогу мають роботи, зроблені як на професійні камери, так і на смартфони.